Wat zoekt U ?

Vind uw gereedschap
1967

Stichting van het bedrijf Expresso Manutention in Aubel, gespecialiseerd in de uitruisting voor bedrijven van goederenbehandeling. Het bedrijf is de officiële vertegenwoordiger voor België van het duitse merk Expresso Transporgeräte.

1977

Door het grote succes wordt het bedrijf al snel een BVBA, en vervolgd zijn uitbreiding op de Belgische markt.

1991

Het bedrijf verhuisd naar een grotere vestiging.

2000

Om beter te voldoen aan de eisen van de klanten wordt het gamma uitgebreider ; andere produkten van duitse, deense of zweedse afkomst komen beetje bij beetje het gamma vervolledigen. Het gamma dat afgesteld is op 4 hoofdgroepen : aluminium steekwagens, vierwielwagens, laadplaten en laadbruggen, manuele handpallettrucks.

2005

Expresso Manutention beslist een nieuwe richting te nemen met een nieuwe ambitie : N° 1 te worden in goederenbehandeling in de bedrijven door nieuwe diensten, nieuwe produkten voor te stellen aan zijn klanten en nieuwe markten.

2009

Door deze orientatie verandert Expresso Manutention zijn naam en wordt Sherpa Handling. Een nieuwe identiteit : door een ongeëvenaarde kwaliteit en de grootste tevredenheid van zijn klanten.

2012

Gezien de groeiende vraag heeft Expresso besloten een nieuw gamma producten aan te bieden: uitrusting laadkaaien en veiligheid voor kaaien.

2015

We hebben besloten onze twee merken, Expresso Manutention en Sherpa Handling te verenigen onder één naam, namelijk Expresso Belgium en één nieuwe website gecreëerd.

2022

Omdat de bestellingen steeds verhogen, wordt een nieuwe website met een e-shop opgezet, alsook een nieuwe doelstelling: Expresso Belgium wil een belangrijke speler worden in de veiligheid voor kaaien.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief Ontvang onze catalogussen en nieuws